Cookies zijn vereist voor de werking van deze website. Schakel cookies in om deze website op de juiste manier te kunnen gebruiken. Lees meer hier.

Ideeën voor een nieuw website design

Geschreven op 2017-01-19 13:06:03 UTC


Met het bouwen van deze website heb ik de meeste tijd gestoken in de techniek en niet in het design. Tja, ik ben dan ook een backend developer. 😉 Ik ben er alleen al vanaf het begin af aan nooit tevreden mee geweest. Om die reden heb ik een eerste ontwerp gemaakt van een nieuw design voor deze website.

Nieuw Design Mockup

Het is nog maar een eerste ontwerp, van de simpelste pagina, maar dit is wel mijn idee van wat het moet gaan worden.

De kleuren zijn gedeeltelijk gebaseerd op het 'Dark' thema van Visual Studio:

Visual Studio - 'Dark' Thema

Daarnaast is het grootse verschil dat er nu op alle pagina's een linker paneel komt waar ik informatie en links over mezelf ga plaatsen. De link naar het contactformulier wordt ook verplaatst van de header balk naar dit nieuwe paneel (het envelop icoontje). Ook zet ik hier mijn foto neer, zodat ik je altijd en overal aankijk! Je kunt niet aan me ontsnappen!

Voor de rest is het een beetje kijken wat wel en niet werkt en hoe ik alles netjes responsive kan houden. Functioneel zal er waarschijnlijk niets wijzigen, al heb ik daar ook nog een hoop ideeën voor.

Het zal echter wel nog even duren voordat ik aan het nieuwe design ga werken. Het komende half jaar zal ik het namelijk druk hebben met mijn afstudeerproject. Hierover vertel ik meer in een latere blogpost.


Tags: website, design

Wesley Donker

Software Engineer

Nederland